Rima-senkit
Dejlig & Siniranta

Rima-tuotesarja syntyi halusta suunnitella ja valmistaa aikaa kestäviä, kauniita ja funktionaalisia kalusteita, jotka sopivat monenlaisiin koteihin. Rima-tuotesarjan ovat luoneet sisustussuunnittelija Tiina Hautala ja puuseppä Teemu Siniranta.

Rima-senkkien tammirimoitus antaa tuotteille tyylikkään, ajattoman ilmeen. Tuotteiden viimeistellyt yksityiskohdat - kalustetta ympäröivä tammirimoitus, painosalvalla varustetut ovet sekä sirot, kalusteen korottavat messinkijalat - luovat kalusteesta persoonallisen ja moneen tilaan sekä tunnelmaan sopivan.

Rima 01 on tuotesarjan matalampi versio, joka sopii mainiosti esimerkiksi TV-tasoksi. Rima 02 on tuotesarjan korkeampi ja kapeampi versio, joka toimii hyvin vaikkapa ruokailutilan astiakaappina. Rima-tuotesarja valmistetaan Puusepänpalvelu Sinirannan verstaalla Helsingin Herttoniemessä.

www.dejligsiniranta.fi


Ota yhteyttä ja sovi maksuton arviokäynti

Sovi maksuton arviokäynti tästä ja keskustellaan miten voisin auttaa sisustussuunnitteluasioissa! Sisustussuunnittelutoimisto Dejligin pääasiallinen toiminta-alue on pääkaupunkiseutu ja muu Uusimaa, mutta tapauskohtaisesti voidaan keskustella myös projekteista muualla Suomessa.

Kohteen arvio ja suunnittelutyö voidaan tarvittaessa toteuttaa myös etänä.

Lisää kohteita